Transporti & Kthimi

Ka shumë arsye pse mund të dëshironi të ktheni ose shkëmbeni produktin tuaj DriftElement. Që të mund të mësoni paraprakisht se si i trajtojmë kthimet e tilla, ne kemi mbledhur disa arsye për atë që na nevojitet nga ju në secilin rast dhe çfarë merrni nga ne. Në këtë mënyrë ne mund t’ju ndihmojmë të merrni shpejt produktin që keni në mendje.

ORË UNIK
Produkti erdhi me defekt
DIZAJNE UNIK
Nuk më pëlqen produkti
LËVIZ LART