Rreth Nesh

Marka jonë krijon lidhjen midis orëve të dizajnuara unike dhe botës së motorsportit
Mungojnë alternativat
Akordim dhe ora dore

“Po, kjo përshtatet!”, menduam dhe pas një kërkimi të gjatë gjetëm produktin perfekt. Orët tona me buzë me dizajne të ndryshme ngjyrash kombinojnë dashurinë për makinat dhe motoçikletat me bizhuteri praktike për meshkuj.

Me stil! Mashkullore! Goditëse!
Ngjarja juaj e akordimit të kyçit të dorës

Këto ora me buzë janë tendenca më e fundit në tregun e motorsportit. Modë në dizajn, mashkullore në shprehje, goditëse në ekzekutim.

MERRE ME BUZEQESHJE
Jemi ende në fillim

Gjithçka filloi pak. Dhe kështu edhe ne jemi ende në fillimet e karrierës sonë në botën e akordimit të modës. Ne duam t’ju prezantojmë vetëm produktet më të mira dhe cilësore, prandaj e mbajmë gamën tonë të vogël dhe të thjeshtë. Por pak nga pak ne do t’ju ofrojmë më shumë modele të akordimit të modës, ndaj mos humbisni asgjë!

SHPESH I KOPJUAR, KURRË TË RRITUR!
DriftElement - Origjinale

Ne kemi përdorur rrota shumë të njohura të makinave si shabllone për të krijuar ora unike, të përjetshme dhe ekskluzive.

SHËNIM: Ka kompani që imitojnë orët tona dhe ndryshojnë paksa dizajnin ose emrin e markës. Këto janë kopje me cilësi dhe qëndrueshmëri të ulët. Ne nuk jemi përgjegjës nëse blini një kopje të falsifikuar!

LËVIZ LART