Orë Me Disqe: Historia

TË PREFERUARAT TONA
RIM WATCH...po, shikoni... RIM WATCH

Orët tona të dorës janë të veçanta… ato jo vetëm që ju tregojnë kohën, në mënyrë që të jeni gjithmonë në vendin e duhur në kohën e duhur, por edhe të bashkojnë dashurinë për makinat dhe sportet motorike me një përshkrim të saktë dhe të detajuar të buzës së makinës.

Dyqani ynë DriftElement ju ofron orë të ndryshme buzësh, me ngjyra të theksuara, të përshtatshme për çdo veshje.

RIM ORË NË ÇDO DIZAJN

Ndoshta tashmë e keni pyetur veten se çfarë është saktësisht një orë me buzë? Në fund të ditës, një orë me buzë është një orë dore me një lëvizje kuarci japonez, e saktë në përcaktimin e kohës dhe rezistente ndaj spërkatjeve të ujit. Në këtë drejtim, ajo vështirë se ndryshon nga orët e tjera të dorës me cilësi të lartë. Megjithatë, ora jonë me buzë të bën përshtypje me dizajnin e saj shumë të veçantë, numri bazohet në rrota të vërteta të makinave. Dhe meqenëse ka shumë buzë të ndryshme makinash atje, ne nuk kemi vetëm një dizajn të vetëm buzësh, ne duam të përshkruajmë një larmi buzësh makinash. Kjo është arsyeja pse ju do të gjeni orën klasike me buzë në tre ngjyra të ndryshme (e kuqe, jeshile dhe blu), orën tonë me shumë fole në të verdhë ose të kuqe, orën e buzës së motorsportit, orën e buzës BBS dhe orën me buzë nitro. Çdo orë pasqyron dizajnin e një prodhuesi të veçantë makinash. Por vetëm dizajni i buzës nuk mjafton kur shikoni botën e akordimit automatik. Secila prej orëve tona me buzë ka një kaliper frenash me ngjyrë, duke ndjekur trendin aktual në skenën e makinave. Kjo krijon një efekt shumë të veçantë 3D, ashtu siç mund të shihet në një gomë në realitet. Për më tepër, akrepat e orës dhe të dytë përputhen me ngjyrat me kaliperin për matjen optimale të kohës.

PSE KENI NEVOJË PËR NJË ORË RIM!
Marka jonë krijon lidhjen midis orëve të dizajnuara unike dhe botës së motorsportit.

Natyrisht, ora jonë me buzë është projektuar për të gjithë: burrë apo grua, të moshuar apo të rinj, adhurues të motorsporteve apo thjesht përdorues makine. Megjithatë, nëse jeni veçanërisht pas akordimit dhe mekanikës, nëse zemra juaj rreh më shpejt me një BMW me kalipa frenash blu, nëse mund të dalloni me një shikim se cila buzë i përshtatet cilit prodhues makine, atëherë matësi ynë i buzës është i duhuri për ju. Apo ndoshta njihni dikë që i ka të gjitha këto cilësi? Atëherë ora jonë me buzë DriftElement është dhurata perfekte!

Aksesorë që përputhen
Për ta bërë veshjen tuaj të plotë, DriftElement jo vetëm që ofron orët me buzë, por edhe aksesorët e duhur për gjithçka që ka të bëjë me akordimin.
SI DHE KU E MERRNI POPEN E MIRË?

Orën origjinale me buzë mund ta gjeni vetëm në dyqanin tonë DriftElement. Këtu mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri e dizenjove të ndryshme të orëve të buzës, të zgjidhni një ngjyrë të përshtatshme dhe do ta mbani bizhuterinë në duar brenda një kohe të shkurtër. Lëreni veten të magjepseni nga efekti shumë i veçantë 3D dhe parkoni orën me buzë në kutinë e përshtatshme prej lëkure me cilësi të lartë pas çdo përdorimi. Logoja DriftElement në orën e buzës dhe në kutinë e orës ju garanton një orë dore të shkëlqyer me një dizajn të detajuar dhe të jashtëzakonshëm. Dhe një orë origjinale Drift rim mund ta dalloni vetëm nga logoja.

MERRNI EDHE ORËN TUAJ PERFEKTE!

Stili perfekt, përfundimi perfekt, zgjedhja perfekte: e çuditshme dhe ekspresive, kështu paraqiten orët tona me buzë. Qoftë e kuqe, e verdhë, jeshile apo blu, ne ju ofrojmë ora unike, të jashtëzakonshme për një çmim të drejtë. Dhe orët origjinale me buzë mund t’i merrni vetëm këtu në dyqanin DriftElement.

LËVIZ LART