Shopping Cart
´ icon Origjinale

Transporti falas në të gjithë botën

14 ditë e drejta e kthimit

      

Orë Me Disqe Bërë me Porosi

 

  • ✓ transport falas
  • ✓ 14 ditë e drejta e kthimit
  • ✓ Garanci 100% e kënaqësisë
  • ✓ mbështetje e shpejtë
  • ✓ cilësi e testuar

DriftElement

Orët tona me disqe

Drift Orë me disqe të kuqe

Drift Ora disqe blu

Drift Orë me disqe jeshile

Drift Orë me disqe argjendi e kuqe

Drift Orë me disqe blu argjendi

Drop Center Orë me disqe zezë

Drop Center Orë me disqe argjendi

Orë disqe motoçikletës

Motorsport Orë me disqe të kuqe

Motorsport Ora disqe e verdhë

Motorsport Ora disqe blu

Performance GT Orë me disqe të kuqe

Performance GT Orë me disqe jeshile

Performance GT Ora disqe e verdhë

Performance GT Ora disqe blu

Performance GT Orë me disqe argjendi e kuqe

Drift Orë rozë me disqe për femra

Drift Orë me disqe argjendi për femra

Drift Orë me disqe automatike

Drift Tuning Orë me disqe argjendi e zezë

Drift Tuning Orë me disqe e zezë

Drift Tuning Orë me disqe zezë e argjendi

Drift Tuning Orë me disqe argjendi

Ora Drift shqiponja dykrenare

Ora me disqe automatike Motorsport e zezë

Ora me disqe automatike Motorsport e argjendi

Drift Ora buzë Argjend i zi

Porosit tani!

Ora juaj e bërë me porosi

Një orë me disqe e projektuar dhe prodhuar sipas dëshirave dhe preferencave tuaja personale – tingëllon shumë e mirë për të qenë e vërtetë? Me orën me disqe të bërë me porosi, ne ju ofrojmë gjithçka: Cilësi të lartë dhe një dizajn individual, në mënyrë që ora juaj me disqe të bëhet një aksesor personal dhe i veçantë!

Në një shikim

Përfitimet kur porosisni nga ne

Dizajn unik

Transporti falas brenda 5-7 ditëve

Pagesë e sigurt

keni pyetje

Ne jemi të lumtur të ndihmojmë

Bëni zgjedhjen tuaj!

Nuk ka pasur kurrë kohë më të mirë për të blerë një orë dore për meshkuj. Në të njëjtën kohë, zgjedhja e një modeli ore nuk ka qenë kurrë më e vështirë. Kjo është arsyeja pse DriftElement ka një përzgjedhje të shkëlqyer të orëve të zgjedhura të stilistëve që kanë atë diçka të caktuar. Frymëzohuni nga modelet tona

Orat tona unike me disqe

Orët DriftElement kombinojnë dizajn unik me materiale me cilësi të lartë. Motorsporti dhe lidhja me makinat dhe motoçikletat reflektohet në komunitetin tonë. Ora jonë e detajuar me disqe shpreh pikërisht këtë: me kalipat e frenave me ngjyra të ndryshme, ajo kombinon dashurinë për akordim me një dizajn të përpunuar.

Drift Ora disqe blu

E re në dyqanin tonë: ora drift rim në ngjyrë blu. Mos e humbisni këtë perlë! Për shkak të ngjyrës blu të spikatur të duarve dhe kaliperit të frenave, ky matës buzësh arrin një efekt shumë të veçantë dhe me të drejtë është një nga më të shiturit tanë.

Drop Center orë me disqe

Ora e shtratit të ulët DriftElement bën që zemra e çdo adhuruesi të shtratit të ulët të rrahë më shpejt. Kjo orë dore kombinon përsosmërinë teknike, vëmendjen ndaj detajeve dhe dizajnin realist të thumbave dhe buzëve për të krijuar një produkt në korsinë e shpejtë.

Motorsport Orë me disqe të kuqe

Sepse vetëm pamja nuk është gjithçka: ajo që ka rëndësi është performanca. Një përbërje e materialeve me cilësi të lartë pasqyron saktësinë dhe përpunimin cilësor të makinës sportive dhe mekanikës dhe e bën këtë orë dore të motorsportit një DriftElement të klasit të parë.

Transport falas

pa kosto për ju!

Koha 365 ditë

365 ditë garanci për kthimin e parave

në mbarë Evropën

Transport në të gjithë Evropën

Pagesë 100% e sigurt

PayPal/kartë krediti/SOFORT